• 90.000 produkter till konkurrenskraftiga priser!
  • Frakt från 49:-
  • Snabba leveranser Skickas inom 24/48

Svalkande fläktar för varma sommardagar

På sommaren kan solen steka på och ge oss ett varmt inomhusklimat som kan kännas lite svettigt och irriterande alla minns väl sommaren 2018 ? En lätt lösning på detta är att köpa fläktar såsom golvfläktar eller bordsfläktar som sprider en sval vind i hemmet. Sitter du exempelvis och arbetar så kan en fläkt placeras på eller nära skrivbordet för att du ska kunna arbeta vidare utan att störas av de varma temperaturerna som sommaren bjuder på.

Förutom att använda sig av fläktar i hemmet kan dessa enkelt tas med dit de behövs och kopplas in i ett tillgängligt eluttag. Kanske behöver du ta med en fläkt till kontoret? Eller till sommarstugan? Köp din bordsfläkt eller golvfläkt online hos oss och placera den där du har behov.

 

Bordsfläktar, golvfläktar och andra modeller av kallufts fläktar

 

I vårt breda utbud av fläktar hittar du både små och stora modeller. Vi har fläktar som ställs på golvet, bordet eller monteras i taket eller varför inte en Portabel AC. Hos oss hittar du även väggfläktar och handfläktar. Välj om du vill ha en klassisk bladfläkt, pelarfläkt eller helt bladlös fläkt. En Pelarfläkt eller en Tornfläkt har oftast smart styrning med fjärrkontroll, även belysning och inbyggd timer. Har du små barn i hemmet rekommenderar vi en petsäker modell där fingrar inte kommer åt fläktbladen.

 

Handla din fläkt online – Alltid med Fri frakt över 800:- (Frakt 49:-), snabba leveranser samt 14 dagars ångerrätt

 

Det kan vara svårt att veta vilket alternativ som egentligen är bäst samt att det inte är helt ovanligt att det kan vara lite krångligt att handla online. Av den anledningen har vi gjort det så enkelt vi kan för dig.

Hos oss handlar hos du alltid med Fri frakt över 800:- (Frakt 49:-), snabb leverans inom 24-48 h samt 14 dagars ångerrätt. Upptäck vårt svalkande sortiment inom kyl fläktar och beställ dina favoriter idag.

Läs mer

 

 

 

Läs mer
Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishSuomiDansk

Moms visas: