>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Naturkosmetika

Inom naturkosmetika hittar du utvalda produkter inom skönhet som är extra skonsamma mot din hud och ditt hår. Naturkosmetiska produkter är tillverkade av naturliga ingredienser och innehåller inga kemikalier och syntetiska ämnen som ofta finns i vanlig kosmetika samt i produkter för hudvård och hårvård. Perfekt för dig som vill kemikaliebanta och som önskar använda renare och mer skonsamma produkter på din kropp.

Läs mer
Antal produkter: 2

Varumärken

Pris

Sortering

Shoppa exklusiv naturkosmetika till bra priser

Naturkosmetika är generellt dyrare att framställa än vanlig kosmetika, vilket gör att priserna ofta ligger högre på den här på typen av produkter. Detta beror framförallt på att ingredienserna kan vara svårare att få tag på och utvinna samt att tillverkningsprocessen kan vara mer omständlig.

Eftersom vi på Allectra har valt att enbart bedriva försäljning online, utan någon fysisk butik som medför höga kostnader, kan vi emellertid erbjuda även exklusiva produkter som naturkosmetika till riktigt bra priser. Hos oss kan du bland annat köpa krämer med välgörande ingredienser som bigift och arganolja, för en betydligt lägre kostnad än vad du kan hitta i en fysisk butik.

Vad innehåller naturkosmetika?

Innehållet i naturkosmetiska produkter kan variera mycket, men gemensamt för det som kallas naturkosmetika är att produkterna innehåller ingredienser från naturen istället för sådana som framställs i ett laboratorium. Exempel på vanliga ingredienser i naturkosmetika är bland annat, som ovan nämndes, bigift och arganolja, men också snigelslem, växter och örter av olika slag, blommor samt naturliga oljor och essenser. Syftet med naturkosmetika är att använda de vårdande och läkande krafter som finns i naturen, vilka oftast är betydligt mer effektiva och framförallt mer skonsamma mot såväl den egna kroppen, som mot miljön och alla levande ting i den.

Har du frågor om vårt sortiment av naturkosmetika eller om någon särskild produkt? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: