>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Uppvärming och Luftkonditionering

Upptäck vårt sortiment inom uppvärmning och luftkonditionering och gör en värdefull investering i ett bättre inomhusklimat. Här hittar du allt från fläktar och AC-maskiner till luftfuktare och energisnåla värmeelement. Allt du behöver för en behaglig och hälsosam luft i din bostad eller på din arbetsplats.

Läs mer

Kvalitetssäkrade produkter för lagom rumstemperatur

Att ha en behaglig inomhustemperatur lagom för årstiden är viktigt för både trivseln och välmående - såväl hemma som på jobbet. Ett dåligt inomhusklimat med för hög eller för låg temperatur samt bristfällig cirkulation kan dessutom ha en negativ inverkan på sömnen - vilket i sin tur påverkar måendet över lag.

Med hjälp av smarta och säkra produkter för bättre inomhusluft, kan du på ett effektivt sätt justera såväl temperaturen som luftfuktigheten i ditt hem eller på kontoret. Här på Allectra hittar du både värmande element så att du ska slippa frysa - i olika storlekar och med olika kapacitet förstås - samt svalkande fläktar och AC-maskiner som effektivt kyler större ytor.

Besväras du av torra luftvägar och eller svidande ögon? Då kan en luftfuktare vara lösningen på ditt problem. I vår webbshop erbjuder vi prisvärda och diskreta luftfuktare i en mängd olika storlekar och modeller. Samtliga noggrant utvalda för att möta våra höga krav på kvalitet och funktion förstås.

Fasta och flyttbara enheter till bra priser

Är du i behov av fast utrustning för värme, kyla och/eller ventilation? Eller vill du ha bärbara enheter som enkelt kan flyttas och därmed ställas fram och tas bort efter behov?

På Allectra finner du både och. Vi har ett mycket bra utbud av såväl fasta el- och oljeradiatorer, som flyttbara värmefläktar, luftkonditioneringar och luftfuktare på hjul. Hos oss kan du shoppa stabil utrustning för regelbunden året runt-användning i din fasta bostad, såväl som mobila enheter perfekta för fritidshuset eller för att ta fram och använda efter säsong.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: