>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Vinställ

Ett snyggt vinställ ger både praktisk förvaring åt dina vinflaskor och blir dessutom en fin inredningsdetalj. Här hittar du ett generöst utbud av vinställ och flaskhållare i massor av olika storlekar och utföranden. Perfekta att ge bort som gåva eller att köpa hem till det egna köket.

Läs mer
Antal produkter: 58

Varumärken

Pris

Sortering

Vinflaskor förvaras bäst i vinställ

Visste du att vinflaskor helst ska förvaras liggande för att bibehålla kvalitet och god smak så länge som möjligt? Detta beror på att korken hålls återfuktad när en vinflaska förvaras liggande – något som i sin tur gör att den sluter tätt mycket bättre och inte smular sig när den ska dras ur.

Med ett vinställ kan du förvara alla dina favoritviner liggande och säkerställa att de håller sig bra så länge som möjligt. Allra bäst är om du kan placera vinstället på en mörk och sval plats, men annars fungerar det förstås fint att ha det i köket, matrummet eller vardagsrummet också. I vårt sortiment finns vinställ som rymmer både ett fåtal och många flaskor, så att du lätt ska kunna hitta ett som uppfyller dina krav och önskemål.

Vinställ på vägg eller golv – vad föredrar du?

Vinställ finns i både vägghängda och stående varianter. Ett vägghängt vinställ är praktiskt om du har ont om plats och vill frigöra yta på golvet eller i en hylla. Det blir också en snygg inredningsdetalj som passar i såväl kök som vardagsrum.

Har du plats för ett golvstående vinställ kan detta vara ett bra alternativ om du har många flaskor och är i behov av ett vinställ i större modell. En fördel med vinställ som inte hängs upp på väggen är att de är enkla att flytta runt och byta plats på om man så önskar.

Ta en titt i vårt utbud och shoppa ditt nya vinställ billigt och enkelt via Allectra.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: