>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Sporttillbehör och sportutrustning

Sportutrustning av bra kvalitet och med hög funktionalitet gör det roligare att vara aktiv och hjälper dig att lyckas bättre med din träning. Här hittar du ett välfyllt sortiment av sporttillbehör och sportutrustning för en aktiv livsstil. Samtliga produkter är noggrant utvalda av oss för att de matchar våra höga krav på såväl material och funktion som kvalitet, design och värde för pengarna.

Läs mer
Antal produkter: 31

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Sportutrustning för alla smaker

Föredrar du att träna i tights och sporttopp – eller gillar du bäst ett par rymliga shorts, en långärmad funktionströja och en keps? Oavsett vilka kläder du trivs bäst i när du tränar och är aktiv, törs vi nästan lova att du kan hitta något som passar här på Allectra. I vårt utbud av sporttillbehör och sportutrustning finns funktionella och prisvärda träningskläder för alla smaker, stilar och storlekar. Här kan du shoppa träningskläder för både kvinnor och män och för olika typer av fysisk aktivitet och sportutövning.

Givetvis har vi också sportkläder för olika väder och årstider. Vi har massor av t-shirts, linnen, toppar och shorts för inomhusträning eller träning under vår och sommar, men också jackor, västar och byxor för kyligare temperaturer. Perfekt för dig som vill kunna vara aktiv året om och som önskar bra sportutrustning som effektivt skyddar mot väder och vind.

Maxa din träning med smarta sporttillbehör

Vill du få ut lite extra av din träning och hålla koll på din aktivitet och dina prestationer? Satsa på en pulsklocka eller en stegräknare – eller både och. Genom att registrera antal steg du tar per dag och/eller hur din puls reagerar under en viss aktivitet, kan du utvärdera din träning och ta den till en ny nivå. Sportutrustning som stegräknare och pulsklockor gör det lätt att få koll på träningen samt att nå de mål du sätter upp.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: