>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Elektronik | Foto och Video - Proffsig bildkvalitet till bra pris

Dokumentera vardagen eller föreviga minnen från semestrar, högtider och speciella tillfällen med kameror och filmkameror av riktigt bra kvalitet. Här finns prisvärd foto- och videoutrustning för såväl den glada hobbyfotografen, som för det erfarna proffset.

Läs mer

Vi hjälper dig att föreviga dina minnesvärda stunder

Foto och video är ett oslagbart sätt att fånga såväl vardagliga som högtidliga ögonblick och göra dem till något mer än bara minnen. Något som finns kvar och som består år efter år. Vare sig du föredrar att göra det med stilla eller rörlig bild - eller kanske både och - hittar du all utrustning du behöver här på Allectra.

I våra underkategorier finns kompakta kameror som är enkla att använda och tar lite plats, likväl som proffsiga videokameror samt olika typer av tillbehör. Vill du kunna dokumentera fartfyllda äventyr i skidbacken, på dykturen eller på cykeln? Spana in vår utrustning speciellt avsedd för foto och video i samband med sport, rörelse och aktivitet. Där hittar du både stöt- och vattentåliga kameror som exempelvis kan sättas fast på hjälm eller liknande för smidigast möjliga användning.

Vanlig kamera vs polaroid - vad är skillnaden?

I vårt sortiment finner du både vanliga kameror och kameror av polaroidmodell - men vad är egentligen skillnaden? Och vilken sort passar bäst för olika typer av fototillfällen?

En polaroidkamera framkallar och skriver ut dina bilder inom några sekunder efter det att du tagit dem. För detta används särskilt fotopapper som du köper till och enkelt fyller på efter behov. Kvaliteten på bilderna når oftast inte upp till riktigt samma nivå som med vanliga kameror - men de passar perfekt för fotointresserade barn eller om du vill få dina bilder utskrivna på en gång.

Ta en titt i vårt sortiment för foto och video och gör en investering i dina minnen du med.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: