>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Dammsugare och städrobotar

Inget komplett städskåp utan en bra dammsugare som effektivt städar bort damm, skräp och annan smuts. Här hittar du ett välsorterat utbud av dammsugare och städrobotar i olika storlekar och modeller - perfekta för noggrann städning av såväl stora ytor, som trånga skrymslen och vrår där det annars kan vara svårt att komma åt.

Läs mer
Antal produkter: 741

Varumärken

Pris

Sortering

Så väljer du rätt dammsugare

Traditionella dammsugare med sladd och påse, intelligenta robotdammsugare, minidammsugare för små utrymmen samt sladdlösa dammsugare med inbyggd borste. Vårt utbud av dammsugare och städrobotar innehåller en mängd olika modeller anpassade för att på olika sätt göra det enklare och smidigare att städa. Att hitta rätt bland de olika varianterna kan dock vara lättare sagt än gjort när det finns så många alternativ att välja bland.

Enklast är att utgå från hur städredskapet ska användas och vilken kapacitet det således måste ha. Är du ute efter en dammsugare för vanlig städning, bör du välja en normalstor variant med ett munstycke som kan användas till både golv och mattor. Med eller utan sladd samt med eller utan påse spelar mindre roll - det viktiga är att kapaciteten är tillräckligt hög.

För vanlig golvstädning finns även många städrobotar - eller robotdammsugare - att välja bland. Dessa passar perfekt om du vill att städningen sköter sig självt så att du får mer tid över till annat.

Önskar du ett smidigt städredskap för dammsugning av mindre ytor - exempelvis bord - kan en handdammsugare vara ett smart val.

Dammsugare och städrobotar i olika prisklasser

Allectra erbjuder dammsugare och städrobotar i flera olika prisklasser. Vare sig du är på jakt efter en billigare traditionell dammsugare eller en automatisk städrobot som gör jobbet åt dig, hoppas vi att du ska hitta det du söker hos oss.

Vi har allt och lite till för dammsugning av både små och stora hem - vilken produkt blir din favorit?

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: