>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Munskydd

Munskydd används för att fånga bakterier i utandningsluften. Engångsskydd är enkla att använda och kan vanligtvis enkelt fästas med ett gummiband runt öronen. Använd inte engångsskyddet mer än en gång. Dessutom, byt ut och ta bort munskyddet regelbundet. Om du använder ett munskydd bör du tvätta händerna noggrant innan du hanterar det. Hos oss hittar du en mängd olika munskydd och relaterade hygienprodukter. Köp munskydd online hos Allectra!

Läs mer
Antal produkter: 31

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Saker att tänka på när du köper ett munskydd

När du köper ett munskydd är det viktigt att köpa rätt typ och använda den korrekt för att ge maximalt skydd för dig själv och din miljö. Det är viktigt att använda rätt munskydd, byta ut det omedelbart och inte återanvända engångsartiklar. Det är mycket viktigt att hålla dig uppdaterad och följa de gällande rekommendationerna för att undvika infektion med Covid19.

Typer av munskydd: vilket munskydd ska man välja?

Det finns flera typer för att skydda dig på olika sätt. Engångsskyddet är en engångsprodukt och skyddar din omgivning. Det rekommenderas att välja ett engångsmärkt CE -märkt munskydd. Det betyder att munskyddet är godkänt och uppfyller EU: s säkerhetskrav. Andningsorganen är formad som en liten kopp och är också avsedd att skydda bäraren. Välj en CE -märkt mask med skyddsklass FFP2, FFP3, N95 eller KN95. FFP2 -filtret ger en mellanliggande responsnivå och FFP3 -filtret ger den högsta nivån av skydd mot coronaviruset. FFP2 -standarden kan jämföras med KN95 (kinesisk skyddsklass) och N95 (amerikansk skyddsklass).

Hur använder man munskyddet på rätt sätt?

1. Tvätta händerna med tvål och vatten i 40 sekunder innan du använder det eller använd denaturerad alkohol före.

2. Placera munskyddet över munnen, näsan och hakan. Det är viktigt att munskyddet sitter ordentligt fast. Om du till exempel har skägg blir skyddet mindre effektivt.

3. Rör inte vid filterdelen. Använd bara remmen när munskyddet är lyft.

4. Munskyddet är engångsbruk och bör bytas ut när det är skadat, luktar illa eller blir blött.

5. Tvätta händerna noggrant eller använd denaturerad alkohol för att ta bort munskyddet.

Vilken skillnad är det mellan munskydd och andningsskydd ?

Andningsskydd och munskydd är utformade för en mängd olika ändamål. Syftet med andningsskydd är att skydda bäraren från överföring av infektiösa partiklar och anses vara personlig skyddsutrustning. Orala skyddsåtgärder syftar till att minska risken för överföring av infektiösa partiklar som virus från vektorer till människor i miljön. Dessa anses vara medicinsk utrustning.

Är munskydd effektiva?

Användningen av munskydd är ett effektivt sätt att minska spridningen av covid19. När en infekterad person bär ett munskydd blockeras dropparna och kan inte passera genom munskyddet för att infektera andra. Detta förhindrar att viruset sprids. Det finns flera situationer och miljöer där användningen av munskydd är särskilt fördelaktig, till exempel kollektivtrafik. Tät kontakt mellan människor kan vara svårt att undvika, men användning av munskydd är också viktigt. Oavsett om du bär ett munskydd eller inte, är det viktigt att du håller dig borta och stannar hemma om du har symtom, särskilt efter rekommendationer från folkhälsan för användning av alkohol till hands för handhygien.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: