>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Stort urval av prisvärda hårprodukter

Varför shoppa hårprodukter i fysiska butiker om du inte måste? Här på Allectra kan du botanisera bland ett stort utbud av hårprodukter för såväl tvätt som styling samt toning och färgning - helt utan att behöva trängas med andra kunder eller stå i kö vid kassan. Upptäck vårt sortiment av hårprodukter för olika hårtyper, olika syften och från olika välkända märken. Alltid till konkurrenskraftiga priser och med snabb leverans.

Läs mer
Antal produkter: 5

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Tvätt, styling & skydd - vi har hårprodukter för alla behov

Är du på jakt efter ett nytt grymt schampo som ger glans och vårdar ditt svall? Eller kanske sjunger hårfönen på sista versen och det börjar bli dags att investera i en ny? Oavsett vilket hoppas vi att du ska hitta hårprodukterna du är ute efter här på Allectra. Vi erbjuder ett brett och välsorterat sortiment av prisvärda hårprodukter för alla olika behov och syften. Hos oss kan du kan handla välgörande shampon, balsam och inpackningar för lyxig och skonsam hårvård, men också hårfärg och toningar samt diverse verktyg och produkter för styling. Alltsammans är indelat i olika underkategorier, så att du snabbt och enkelt ska kunna hitta produkterna du söker efter.

Satsa på en bra hårvårdsrutin

Precis som att huden mår bra av en god hudvårdsrutin så mår håret bra av en god hårvårdsrutin.

Det spelar ingen roll om du har långt hår, kort, rakt eller lockigt hår. En god hårvårdsrutin med bra hårprodukter bör inkludera ett skonsamt men effektivt schampo, ett vårdande balsam samt en riktigt bra inpackning. Brukar du använda stylingverktyg som fön eller olika slags värmetänger kan det också vara bra att investera i produkter som skyddar ditt hår mot höga temperaturer.

I vårt sortiment av hårvårdsprodukter finns vårdande hårprodukter för alla olika hårtyper och behov. Vi har såväl billigare som dyrare märken, så att du ska kunna hitta dina hårfavoriter oavsett vilket du föredrar.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: