>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Verktyg Och Gör-Det-Själv

I kategorin verktyg och gör-det-själv hittar du sådant som alltid är bra att ha hemma för möjligheten att kunna laga, fixa, bygga eller reparera något. Såväl större som mindre prylar. I sortimentet finner du enkla, praktiska verktyg och hjälpmedel som gör att du slipper ta hem en hantverkare för minsta lilla och istället kan åtgärda mycket själv. Något som kanske är extra värdefullt om du bor i hus där något alltid finns att fixa, men såväl även i lägenhet.

Läs mer
Antal produkter: 5858

Varumärken

Pris

Sortering

Verktyg och gör-det-själv för den händiga och ohändiga

Vare sig du är en flitig hemmasnickare – eller kanske rentav en professionell hantverkare – eller om du har tummen i mitt handen, passar våra verktyg och produkter inom gör-det-själv perfekt att stoppa i verktygslådan.

Vi erbjuder funktionella verktyg som kan användas av alla. I kategorin finner du framförallt olika typer av elmaterial, till exempel överspänningsskydd, strömbrytare och förlängningskablar, vilka erbjuder smidiga lösningar för sådant som rör hushållsel. Vad sägs till exempel om smarta timers att styra fönsterbelysningen med när ni är borta på semester? Eller snygga strömbrytare i olika material och färger som kan  matchas till inredningen i hemmet?

Sprillans nytt och renoverat begagnat

Vissa saker är bäst att köpa helt nya när behovet uppstår, men vissa går också utmärkt att köpa begagnat. På Allectra erbjuder vi såväl sprillans nya produkter som bättre begagnade inom flera av våra olika produktkategorier – däribland verktyg och gör-det-själv. Samtliga varor, såväl de helt nya som de begagnade, är förstås noggrant kontrollerade av oss och testade för både funktion och säkerhet.

Köper du ett renoverat begagnat verktyg eller elmaterial hos oss har du givetvis samma rättigheter och villkor för returer och byten, om behovet skulle uppstå.

Upptäck vårt sortiment att smarta prylar inom verktyg och gör-det-själv och handla smidigt, enkelt och bekvämt i vår webshop.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: