>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Badrum

Ett trivsamt badrum är viktigt för den övergripande känslan i hela hemmet. Med snygga och praktiska accessoarer, fina textilier och bra förvaring kan du enkelt höja såväl estetiken som funktionaliteten och göra ditt badrum till ett rum som inte bara fyller en praktisk funktion, utan som dessutom är både mysigt och trevligt att vara i.

Nedan hittar du vårt sortiment av badrumsprodukter av hög kvalitet och till bra priser. Förhoppningsvis hittar du både en och flera saker du tycker om.

Läs mer

Accessoarer för ett snyggt och funktionellt badrum

Badrum är ofta små till ytan och har begränsat med förvaringsmöjligheter. Samtidigt har många en hel del hygienartiklar och liknande prylar som ska få plats i badrummet, varför det nästan alltid finns ett behov av extra förvaring.

I vårt sortiment för badrum hittar du bland annat snygg och praktisk småförvaring i form av hyllor för duschen och mindre lådor perfekta att ha plåster, huvudvärkstabletter och annat förbrukningsmaterial i. Samtliga produkter är tillverkade i tåliga material som klarar den fuktiga och varma miljön som ofta är i ett badrum.

För dig som är på jakt efter snygga accessoarer att piffa till badrummet har vi förstås även det. Vad sägs till exempel om en snygg tvålpump eller en sopkorg som är både praktisk och fin att titta på? Vi har allt du behöver för att förnya ditt badrum med små och enkla medel.

Det sitter i detaljerna

Textilier är ett viktigt inslag i ett badrum. Såväl för funktion som för att skapa en ombonad känsla i en annars ganska avskalad miljö. I vårt sortiment hittar du fina badrumsmattor och duschdraperier i olika färger och mönster – perfekta för att tillföra lite värme till såväl små som stora badrum.

Ta en titt i vårt badrumssortiment du också och hitta nya favoriter till bra priser. Beställer gör du enkelt online, med snabb och trygg leverans.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: