>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Parfym

Parfymer för både herrar och damer. Här väljer du vilken typ av parfym du behöver, hur stor mängd och vilka doftnoter du vill ha. Vi har parfym och eau de toilette med fruktiga, blommiga dofter och citrusaromer. För honom, för henne, unisex och till och med barnparfymer. Eau de parfum har högst koncentration av parfym, följt av eau de toilette och eau de cologne. Body mist är en svagare variant av parfym som kan användas på hela kroppen. Mysk, bärnsten, trä, jasmin och ros är vanliga doftnoter.

Läs mer

Köpa parfymer

De flesta parfymer luktar gott i flaskan, men har den egenheten att de måste passa ihop med din naturliga doft. Den dyraste parfymen kanske inte alls stämmer lika bra som en billigare. Därför brukar rekommendationen vara att testa en parfym innan du köper den. Men om du redan vet vilken du tycker om är det lätt. Ytterligare ett alternativ är givetvis att välja en parfym från en tillverkare som du gillar och köpa den utifrån doftspecifikationen. Om du vet att till exempel olika dofter av citrus brukar reagera bra med dig är sannolikheten stor att de gör det oavsett märke. Har du några frågor eller fundering kring våra produkter så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Visste du att ordet parfym kommer från latinets Per Fumun som betyder "genom rök"? Parfym använde man från början i rökelser så det skulle lukta gott i exemplevis tempel och badhus. Konsten att göra parfymer som vi använder det idag kommer från Mesopotamien och antikens Egypten för att sedermera utvecklas vidare av romarna och perserna.

 

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: