>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Köksutrustning

För att ett kök ska vara både trivsamt och funktionellt krävs bra köksutrustning av hög kvalitet. Här hittar du prisvärd och hållbar köksutrustning i form av diskhoar och blandare – perfekt om du ska helrenovera ditt kök eller bara behöver byta ut vissa komponenter. Beställer gör du snabbt och bekvämt direkt på nätet, precis som med övriga produkter i vår webshop.

Läs mer

Ny köksutrustning gör stor skillnad

Drömmer du om ett sprillans nytt kök men saknar tid och/eller möjlighet att genomföra och bekosta en komplett köksrenovering just nu? Det går att göra stor skillnad även genom att bara byta ut vissa delar – till exempel köksutrustning som kran, diskho och diskbänk.

En repig gammal diskbänk och en köksblandare i trist design drar snabbt ned intrycket av hela köket, även om luckor, kakel och övrig inredning är i bra skick. Lyckligtvis är det faktiskt varken särskilt dyrt eller svårt att byta ut den här typen av köksutrustning. En ny bänk eller en ny blandare går att köpa för en bråkdel av vad det skulle kosta att göra om hela köket, men likväl gör det stor skillnad på hur köket upplevs. Genom att byta ut viss köksutrustning kan du därmed skjuta en större renovering lite mer på framtiden.

Köksutrustning för alla smaker och behov

På Allectra är vi måna om att ha ett brett sortiment med produkter som kan tilltala olika behov och önskemål – såväl inom kategorin köksutrustning. Vare sig du har ett minimalt kök med mycket liten bänkyta, eller ett stort kök med massor av plats, kan du hitta prisvärd köksutrustning i vår webshop. Vi har diskhoar och bänkar i olika storlekar och utföranden, samt kökskranar i flera olika modeller. Alla produkter är kvalitetstestade av oss och uppfyller högsta standard för både hållbarhet, design och funktion.

Förnya ditt kök med enkla medel du med – investera i ny köksutrustning från Allectra.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: