>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Data | Spel

Utrusta hemmets gaminghörna med de bästa tillbehören inom data och spel. Här finner du vårt generösa utbud av produkter för spel på dator, med allt från grafikkort och högtalare speciellt avsedda för kraftfullt spelljud, till tillbehör som möbler, fläktar och gamepads. Allectra har allt du behöver och lite till för att maxa ditt spelande och göra upplevelsen till någonting utöver det vanliga.

Läs mer

Bygg din egen gamingdator eller köp en färdig

Grundförutsättningen för en grym spelupplevelse är att ha en dator som verkligen levererar i form av minne, kapacitet, ljud och grafik. Somliga hittar färdiga varianter som möter alla krav och behov, medan andra föredrar att bygga sin egen dator helt från grunden. Oavsett vilket du väljer kan du hitta det du behöver här på Allectra.

I vårt sortiment finner du såväl färdiga laptops och stationära datorer för spel, som alla komponenter och delar du behöver för att bygga en helt egen. Givetvis kan du också köpa enstaka delar om du bara behöver byta ut något i din befintliga speldator – till exempel ett grafikkort, ljudkort eller moderkort.

Datorkomponenter för spel på alla nivåer

På Allectra är vi måna om att erbjuda ett brett utbud av produkter så att det ska finnas som något som tilltalar alla. I kategorin för spel finns därför datorkomponenter för spel på alla olika nivåer – från vardagsspelaren till den mer krävande proffsspelaren.  Vi har speltillbehör av bästa möjliga kvalitet för riktigt kräsna gamers som spelar på hög nivå – eller som bara har höga krav på kapacitet och funktion – likväl som enklare (men fortfarande grymma) prylar för den som spelar på hobbynivå och lite mer sällan.

Varmt välkommen att utforska vårt sortiment av produkter för den ultimata spelhörnan. Shoppar gör du snabbt, smidigt och enkelt direkt här i vår webshop – alltid till låga priser och med snabba, säkra leveranser.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: