>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Solglasögon

Solglasögon skyddar framförallt dina ögon från solens starka strålar, men fungerar också som en snygg accessoar som kan lyfta vilken outfit som helst. Här på Allectra hittar du ett stort utbud av solglasögon för både vuxna och barn, i massor av olika stilar, storlekar och utföranden. Samtliga modeller håller hög kvalitet och är testade för att garantera ett bra skydd för dina ögon. Upptäck sortimentet här nedan och hitta nya favoritbrillor till både dig själv och familjen.

Läs mer

Prisvärda solglasögon från kända varumärken

I vårt sortiment av solglasögon har vi samlat många favoritprodukter från en mängd olika designers och varumärken. Tack vare att vi enbart har en webshop kan vi erbjuda bättre priser än vad du kan hitta i en fysisk butik, men produkterna är detsamma och kvaliteten likaså.

För att göra det enkelt för dig att hitta rätt har vi delat upp sortimentet i olika underkategorier – dam, herr, barn och unisex. Inom respektive kategori hittar du massor av olika modeller i olika stilar och prisklasser. Vi har trendiga solglasögon i senaste design, likväl som tidlösa klassiker som är lika rätt år efter år.

Vikten av bra glas

När du ska köpa nya solglasögon är det lätt att först och främst titta på designen och hur de ser ut, men viktigast är egentligen vilken typ av glas det är och hur pass bra skydd det ger för ögonen. De flesta av våra solglasögon har så kallade polariserande glas, vilket innebär att de reducerar reflektioner och ger bättre kontraster. Något som i sin tur är skonsamt för ögonen när solen lyser starkt, men också vid halvklart väder.

Förutom polariserande glas finns också fotokromatiska glas som blir mörkare ju starkare ljuset runt omkring är. Inomhus blir de ofärgade, vilket gör att du slipper ta av och på dem hela tiden – något som exempelvis kan vara bekvämt om du har solglasögon med styrka.

Solglasögon skyddar ögonen från solens UV-strålar - Hitta din favorit här

Solglasögon gör det enklare att se i riktigt starkt solljus. Här hittar du solglasögon för både vuxna och barn. Välj om du behöver kompletta solglasögon eller clip-ons till befintliga glasögon. Polariserade glas ökar kontraster och minskar reflektioner, fotokromatiska gör glasen mörkare ju starkare ljus de utsätts för.

Solglasögon kan verkligen se ut hur som helst. Vill du gömma dig är solglasögon det optimala plagget att gömma sig bakom, men samtidigt ett man garanterat syns i. Solglasögon har alltid varit ett givet inslag i modevärlden och det finns få kläder som inte går väl ihop med ett par schyssta bågar. Att det finns tusentals modeller att välja mellan gör ju inte saken sämre och när det kommer till solglasögon är allt mycket en fråga om tycke och smak.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: