>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Elektronik | GPS och Bilar

Utrusta din bil med smarta tillbehör som gör resan både enklare och roligare. Såväl när du åker längre sträckor som kortare. Nedan finner du vårt breda sortiment av produkter inom kategorin GBS och bilar – perfekt för dig som gillar praktiska prylar till bilen eller som letar en smart present att ge bort till någon. Förhoppningsvis hittar du precis det du är ute efter.

Läs mer

Kom fram snabbare med en bra GPS-navigator

Trött på att läsa klassiska kartor eller att behöva använda mobilen för att slå in adressen du ska till? Investera i en riktig GPS-navigator istället.

Allectra har GPS-navigatörer från kända varumärken och till riktigt konkurrenskraftiga priser. Samtliga modeller i vårt utbud håller hög kvalitet vad gäller funktion, hållbarhet och grafik och är noggrant utvalda av oss för att matcha våra krav på högsta möjliga standard. Våra GPS-navigatörer är universella och kan användas oavsett bilmärke eller modell.

Föredrar du en större skärm – eller en liten och smidig variant som inte tar mycket plats och som är enkel att plocka ur och ta med? Vi har bägge sorterna. Ta en titt i vårt utbud och uppgradera bilen med tekniskt avancerad och samtidigt användarvänlig GPS.

Maxa bilen med underhållning och bra tillbehör

Finns det barn i familjen är en bärbar DVD-spelare ett perfekt knep för att göra bilresorna lite roligare och lite mindre konfliktfyllda. Såväl de långa sträckorna på semestern, som de kortare till mataffären eller fritidsaktiviteterna. När du ändå är igång kan du också passa på att utrusta bilen med en ny USB-laddare, handsfree för säkra mobilsamtal och smarta hållare för både läsplattor och telefoner.

I vårt sortiment hittar du allt och lite till du kan tänkas behöva inom GPS och bilar – alltid prisvärt samt med enkel och smidig beställning direkt på nätet. Klicka hem dina favoriter idag så fixar vi leverans snarast möjligt.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: