>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Små Hushållsapparater - Praktiska maskiner för köket

Utrusta ditt kök med små hushållsapparater för förvaring och tillredning av mat och dryck. Här på Allectra finner du ett generöst utbud av prisvärda och praktiska hushållsapparater för olika användningsområden och olika behov - samtliga noggrant utvalda av oss.

Läs mer

Vi hjälper dig att utrusta ditt kök efter dina behov

Ett komplett och funktionellt kök behöver - utöver grundläggande utrustning som vitvaror, VVS och förvaringsutrymmen - alltid en uppsättning av små och smarta hushållsapparater. En arsenal av praktiska maskiner som dels förenklar vardagen, dels gör det både roligare och enklare att lyckas i köket. Såväl med matlagningen, som med bakningen.

För oss på Allectra är det viktigt att erbjuda våra kunder många valmöjligheter och gott om olika produktalternativ. Vårt mål är att du alltid ska kunna hitta precis det du letar efter hos oss - vare sig du är på jakt efter en ny kaffebryggare, en köksvåg, nya grytor eller en mixer. Vare sig du är en aspirerande stjärnkock med stora drömmar, eller en vardagshjälte som vill ha utrustning som förenklar och effektiviserar.

I vårt sortiment av små hushållsapparater hittar du allt du behöver för att göra ditt kök så praktiskt och funktionellt som möjligt - oavsett vilka behov eller önskemål du har.

Spara energi & tid med små hushållsapparater

Köket är en av de platser i hemmet där det går åt som mest energi och där du spenderar mest tid. Förvaring och tillagning av mat förbrukar såväl elektricitet som vatten i rikliga mängder, för vilket kostnaderna kan bli ganska höga. Detta gäller i synnerhet om du bor i eget hus.

Genom att investera i diverse hushållsapparater som vattenkokare, riskokare och mikrovågsugn kan du på ett effektivt sätt sänka din energiförbrukning och spara mycket matlagningstid. Eftersom små hushållsapparater i regel är betydligt mer energisnåla än en vanlig ugn eller spis kan du spara i elkostnader. Samt att du inte behöver stå och titta på medan riset kokar, det sköter hushållsapparaten perfekt varje gång!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: