>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Trädgård och Altan - Allt för en trivsam utemiljö

Gör det mesta möjliga av din trädgård och altan med praktiska utomhusprodukter för såväl underhåll och funktion, som rekreation och umgänge. Varmt välkommen att botanisera bland vårt utbud av prisvärda produkter av hög kvalitet - designade för att göra ditt utomhusliv både smidigare, enklare och mer bekvämt.

Läs mer
Antal produkter: 1

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Underlätta trädgårdsskötseln med bra redskap

Hus med egen trädgård och altan innebär mycket frihet och härliga utomhusytor för avslappning, lek och umgänge. Samtidigt är det också förenat med en hel del arbete och underhåll. För att en trädgård ska hålla sig fin och vara trevlig att vistas i krävs regelbunden skötsel som vattning, krattning, gräsklippning samt beskärning av buskar, träd och annan vegetation.

Genom att investera i bra redskap för bevattning och annat underhåll, kan du på ett enkelt sätt göra din trädgårdsskötsel mer effektiv - och på sätt få mer tid över till annat. Som att njuta i en hängmatta eller lapa sol på altanen till exempel.

Här på Allectra hittar du ett brett sortiment av produkter som hjälper dig att hålla din trädgård trivsam. Såväl vad gäller ren skötsel som plantering och vattning, som för pynt och dekoration. Vi har ett stort utbud av vattenslangar, munstycken, krukor, insektsbekämpning och planteringsredskap till förmånliga priser och med trygg leverans.

Här finns allt du behöver för att inreda din altan

Förvandla din altan till en mysig oas genom att inreda med snygga och bekväma utemöbler, stämningsfull belysning samt vackra planteringar och utomhusdekorationer. Vår webbshop är till bredden fylld med allt du behöver för att skapa en härlig utemiljö för både stora och små.

Hittar du inte det du söker? Samtliga produkter för trädgård och altan finns sorterade i olika underkategorier, med hjälp av vilka du snabbt och enkelt kan navigera dig fram till det du är ute efter.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: