>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Säkert Hem

I den här kategorin har vi samlat produkter som hjälper dig att skapa ett tryggt och säkert hem. Här hittar du bland annat IP-kameror och babyvakter samt säkringar för eluttag och kompletta säkerhetssystem. Ta en titt i vårt sortiment och investera i det du behöver för att ditt hem verkligen ska kännas som din trygga borg.

Läs mer
Antal produkter: 2

Varumärken

Pris

Sortering

Håll tjuvarna borta – och barnen säkra

Ett säkert hem är ett hem där alla i familjen kan känna sig trygga, säkra och avslappnade. En plats där man inte behöver oroa sig för varken inre eller yttre faror. Att uppnå det kan dock vara lättare sagt än gjort – om man inte använder sig av smarta hjälpmedel som effektivt avvärjer olika typer av potentiella faror.

På Allectra erbjuder vi flera olika typer av produkter som hjälper dig att säkra ditt hem och göra det till en tryggare plats. I vårt sortiment finns övervakningskameror och hela säkerhetssystem som ser till att hålla tjuvar och andra inkräktare borta, men också produkter för barnsäkring av hemmet – däribland babyvakter och smarta eluttag. Oavsett vad du behöver för att känna att ditt hem är säkert och tryggt, hoppas vi att du ska hitta det du är ute efter här hos oss.

Shoppa säkerhetsprodukter till konkurrenskraftiga priser

Allectras utbud av produkter och tillbehör för ett säkert hem är både välsorterat och förmånligt prissatt. Tack vare att vi inte har någon fysisk butik har vi bättre lagerkapacitet och lägre kostnader, vilket i sin tur möjliggör bättre priser till dig som kund samt utrymme för ett större och bredare sortiment. Shoppar du online hos oss slipper du dessutom trängas med andra och stå i kö vid kassan. Hos oss handlar du när du vill på dygnet, alltid i lugn och ro.

Upptäck vårt sortiment av trygghetsprodukter du med och beställ online redan idag.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: