>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Data | Nät och Komponenter

Inom kategorin nät och komponenter hittar du produkter för att utrusta en befintlig dator lite extra, eller för att bygga en helt egen. Antingen för gaming och annan underhållning, eller för arbete. Här finns allt från hårddiskar och ljudkort till minneskort, moderkort, processorer och utrustning för trådlösa nätverk. Upptäck vårt breda utbud av nätverksanslutningar och andra komponenter för datorer på jobbet och hemma, och shoppa dina favoriter billigt online här på Allectra.

Läs mer

Komplett utbud av datorkomponenter

Datorkomponenter inkluderar allt från processorer och RAM-minnen till hårddiskar, batterier, ljud- och grafikkort samt routrar och modem för anslutningar till nät – och mycket mer därtill. På Allectra vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig när du behöver byta ut något i din dator, eller om du är på jakt efter delar för att bygga en helt egen. Således erbjuder vi ett komplett sortiment med alla komponenter och tillbehör du kan tänkas behöva under ett och samma tak – eller snarare i en och samma webshop.

Hos oss kan du enkelt shoppa precis det du behöver utan att behöva lämna hemmet och utan att behöva trängas med andra i en butik. Dessutom har vi riktigt sjyssta priser och riktigt snabba leveranser.

Förbättra nätanslutningen eller maxa minnet

Kategorin nät och komponenter inkluderar en hel del produkter inom data. För att göra det lättare för dig att snabbt hitta rätt har vi delat upp sortimentet i olika underkategorier, inom vilka du hittar alla produkter snyggt sorterade. Med hjälp av de olika underkategorierna kan du enkelt navigera dig fram till det du ska ha. Är du inte riktigt säker på vilken typ av komponenter du behöver – eller önskar du råd kring vilka alternativ som finns för maxat minne eller trådlös anslutning till nät? Vår duktiga kundtjänst hjälper dig gärna att hitta rätt produkter för just dina behov.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: