>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Hållningsstöd

Ett hållningsstöd hjälper dig att hitta en sund hållning och motverkar problem med smärta i rygg, axlar och nacke. I vårt sortiment hittar du hållningsstöd av olika modeller, i olika storlekar och från olika tillverkare. Samtliga ergonomiskt anpassade och framtagna för att främja en bättre rygghälsa.

Läs mer
Antal produkter: 5

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Hållningsstöd för lindring eller i förebyggande syfte

Hållningsstöd finns i många olika modeller, anpassade för att stötta hela ryggen eller specifika problemområden – exempelvis ländryggen samt övre bröstryggen. Gemensamt för alla hållningsstöd är att de kan användas för lindring av redan uppkomna besvär, liksom i förebyggande syfte om du känner att en smärtproblematik kan vara på gång. Stöden kan bäras på jobbet, såväl som på fritiden samt under olika aktiviteter.

Hållningsstöd är både enkla och säkra att använda och kan dessutom gömmas diskret under kläder om man så vill. Samtliga stöd som säljs här på Allectra är testade för såväl kvalitet som hållbarhet samt funktion och faktiska resultat. I vår webshop hittar du enbart de bästa hållningsstöden på marknaden, till de mest konkurrenskraftiga priserna.

Vilket hållningsstöd ska jag välja?

Vilket hållningsstöd som passar bäst för dig och ger mest lindring åt dina besvär är väldigt individuellt. Som så mycket annat gäller det oftast att prova sig fram tills man hittar något som man upplever fungerar bra och som sitter bekvämt.

Hos Allectra kan du kan dels välja mellan hållningsstöd i olika utformningar och designs, dels med eller utan magneter. Med ett magnetiskt hållningsstöd får din rygg så kallad magnetterapi, vilket hjälper stela och ömma muskler att slappna av och därmed reducerar smärta.

Vid frågor eller funderingar om hållningsstöd eller om någon av produkterna i vårt sortiment kan du alltid höra av dig till vår kundtjänst. Vi står gärna till tjänst med tips och råd som hjälper dig att hitta rätt hållningsstöd för just dig.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: