>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Vitvaror

Vitvaror av hög kvalitet är en viktig del av ett funktionellt kök. Allra helst ska de också vara snygga och energisnåla. På Allectra kan du shoppa vitvaror som kyl, frys, spis, tvättmaskin och ugn från kända varumärken till riktigt bra priser – samtliga kvalitetstestade av oss och i snygg, modern design. Beställer gör du snabbt, enkelt och bekvämt online.

Läs mer

Investera i rätt vitvaror för ditt hem

Nya vitvaror är för många en dyr investering och således inte något som byts ut särskilt ofta. När det väl blir dags att köpa nytt är det därför viktigt att det blir rätt från början och att man väljer produkter som passar in i hemmet samt uppfyller de behov och krav man har.

Är du till exempel på jakt efter en ny kyl eller frys – eller kanske både och – är storleken viktig att tänka på. Dels vad du får plats med i ditt kök, men också hur mycket kyl- och frysutrymme du behöver. För familjer med barn kan det ofta vara bra att ha en fullstor kyl och frys med plats för mycket mat, medan hushåll med färre personer mycket väl kan klara sig på mindre varianter. Oavsett vad du är ute efter hoppas vi att du ska hitta en produkt som passar dig i vårt breda och noga utvalda sortiment.

Energisnåla vitvaror för klimatsmart användning

Vitvaror som tvättmaskiner, kylskåp, frysar och spisar kan vara riktiga energitjuvar om de är av äldre modell. Något som kan bli påfrestande för såväl din egen plånbok, som för miljön.

Att byta ut äldre vitvaror mot nya och moderna varianter är ett effektivt sätt att få ned elräkningen och leva betydligt mer klimatsmart. Vill du ha hjälp att hitta bra energisnåla vitvaror till kök, badrum eller tvättstuga? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: