>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Vintillbehör

Vintillbehör som korkskruvar, vinkylar, luftare och vackra karaffer är perfekta att ge bort som gåva till någon med ett intresse för vin – men också att unna sig själv. På Allectra kan du köpa många olika typer av vintillbehör med såväl praktisk som estetisk funktion. Alltid till konkurrenskraftiga priser, av hög kvalitet och med snabba, säkra leveranser.

Läs mer
Antal produkter: 7

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Korkar, droppskydd, karaffer och termometrar – vi har allt och lite till inom vintillbehör

Precis som mat och matlagning kräver sina redskap och tillbehör gör så även drycker – inte minst vin. En bra kork som sluter ordentligt tätt eller en karaff som låter vinet luftas kan göra stor skillnad för smaken och se till att alla aromer verkligen kommer fram. Olika typer av vintillbehör kan således vara bra att ha hemma i köket, både inför vardag och fest.

I vårt sortiment hittar du allt från tätförslutande vakuumkorkar som ser till att smak och aromer behålls även efter att en flaska öppnats, till snygga karaffer i glas och praktiska droppskydd. För den med ett stort vinintresse har vi också speciella vintermometrar, med vilka man enkelt kan kontrollera att vinet håller optimal temperatur innan servering. Samtliga produkter i vårt sortiment kommer från välkända märken och håller hög kvalitet. Tack vare att vi enbart erbjuder försäljning online och inte har någon fysisk butik, kan vi också hålla priserna lägre än hos våra konkurrenter.

Perfekt som gåva

Vintillbehör är precis som en fin flaska vin en uppskattad gåva att ge bort till någon som tycker om goda drycker. Är du på jakt efter en present till någon kan en praktisk vakuumkork, en luftare eller en snygg korkskruv vara ett utmärkt alternativ. Vi har också kompletta vinset med flera olika typer av tillbehör i ett och samma paket. Alla produkter finns tillgängliga för smidig och bekväm beställning på nätet.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: