>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Städning, Dammsugning och Strykning

Underlätta din städning, dammsugning och strykning med bra produkter som gör det både roligare och enklare att hålla hemmet rent och fräscht. Här hittar du redskap och hjälpmedel för mer effektiv städning med bättre resultat - såväl som ljus, doftoljor och andra tillbehör att tillföra lite extra trivsel med.

Läs mer
Antal produkter: 3

Varumärken

Pris

Sortering

Bra städning kräver bra redskap

Vilka städredskap du använder har stor betydelse för hur hårt du måste jobba och vilket resultat du kommer få. Många gånger tänker vi inte på det - men även dammsugare, moppar, strykjärn och andra hjälpmedel avsedda för hem och hushåll slits ut och behöver uppdateras då och då. Inte sällan oftare än vad man tror.

Genom att byta ut gammal städutrustning som inte längre gör jobbet och istället investera i moderna produkter av bra kvalitet, kan du städa mer effektivt och därmed få mer tid över till annat.

Vi hjälper dig att utrusta städskåpet

Ett komplett städskåp bör innehålla såväl dammsugare och skurmopp, som olika typer av trasor, rengöringsmedel och svampar. Utrustning för klädvård - såsom strykbräda, strykjärn och torklinor är också mycket bra att ha. Vill man satsa på något extra kan det även vara värt att investera i en ångtvätt, vilken kan användas för att rengöra soffor, mattor och andra textilier på ett skonsamt och effektivt sätt.

På Allectra vill vi göra det enkelt för dig att utrusta ditt städskåp och att införskaffa alla de redskap och tillbehör du behöver för att underhålla ditt hem. Därför har vi samlat ett brett utbud av produkter för städning, dammsugning och strykning här i vår webshop. Med hjälp av de olika underkategorierna kan du snabbt och smidigt navigera dig genom vårt sortiment och hitta fram till precis det du söker.

Har du frågor om någon specifik produkt eller vårt utbud inom städning, dammsugning och strykning? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: