>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Husdjur - allt för dina fyrbenta vänner

Matskålar, leksaker, korgar, foder och tillbehör för pälsvård. Vare sig du har ett stort eller litet husdjur behöver du en hel del prylar. Lyckligtvis kan du shoppa allt på ett och samma ställe - enkelt, smidigt och billigt online. Allectra erbjuder ett generöst sortiment av kvalitetstestade och prisvärda produkter för husdjur. Välkommen att ta en titt i utbudet nedan - vi hoppas att du ska hitta allt det du söker och lite till.

Läs mer
Antal produkter: 14

Varumärken

Pris

Sortering

Bara det bästa för ditt husdjur

På Allectra jobbar vi efter att erbjuda hög kvalitet till rimliga priser. Detta gäller alla våra produktkategorier - även den för husdjur. Hos oss kan du handla prisvärda och hållbara tillbehör för katter och hundar, men även för smådjur som fiskar och gnagare. Vi har även en del produkter för hästar samt utrustning för dig som ägare. Alltsammans är noggrant utvalt av oss för att matcha våra höga krav på kvalitet i såväl design som material.

Trots att vi har stort utbud, är det också lätt att hitta rätt. Produkterna inom kategorin husdjur är indelade i olika underkategorier, med hjälp av vilka du snabbt kan navigera dig fram till det du söker. Är du inte ute efter något särskilt? Passa på att bunkra upp med djurfoder till bra priser, eller botanisera bland utbudet och se om du hittar en ny favorit till din favorit. Här finns massor av leksaker, korgar och annat kul.

Shoppa enkelt och smidigt på nätet

Onlineshopping är precis lika smidigt när du ska ha produkter till ditt husdjur, som när du handlar åt dig själv. Genom att handla från oss på Allectra slipper du släpa tunga fodersäckar från butiken och trängas i kö med andra. Vi har ett fullgott sortiment av djurtillbehör, och du kan shoppa i lugn och ro från ditt eget hem. Enkelt, bekvämt och tidseffektivt.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: