>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Träning & träningssaker

En aktiv livsstil med bra träning är viktigt för att bibehålla en god hälsa. På Allectra älskar vi allt som har med motion och rörelse att göra och erbjuder därför ett brett och välfyllt sortiment av olika slags träningssaker. Hos oss hittar du allt du behöver för enklare träning och motion, likväl som utrustning för ett komplett hemmagym. Välkommen att upptäcka vårt utbud inom träning och kom igång med ett friskare och mer hälsosamt leverne redan nu.

Läs mer
Antal produkter: 1

Varumärken

Pris

Sortering

Träningssaker för både styrka och kondition

Den bästa träningen är den som innehåller en bra variation av såväl styrka och uthållighet som flexibilitet, smidighet och koordination. För att få ut mesta möjliga av din träning, och för att kunna få en så bra variation som möjligt, är det viktigt att ha bra träningssaker som ger dig rätt förutsättningar. För styrketräning är det till exempel mycket värt att ha vikter och gummiband som kan användas på olika sätt. Har du mycket plats hemma ger en riktig träningsmaskin också bra möjligheter till riktigt effektiv styrketräning.

På Allectra kan du shoppa tillbehör för styrketräning såväl som för uthållighet och flexibilitet. i vårt utbud hittar du bland annat maskiner, stepbrädor, träningsband med elektrostimulans och vibrationer samt praktiska handskar för tyngdlyftning.

Träning som en del av en hälsosam livsstil

Träning och motion är viktigt för att må bra, men allra bäst resultat får vi förstås om vi ser till helheten. Vilken mat vi stoppar i oss, hur vi sover, hur mycket vi jobbar och att vi får tid för fritid och återhämtning är också viktigt för det totala välbefinnandet. På Allectra har vi förutom träningssaker även andra produkter som hjälper dig att leva ett hälsosamt liv – till exempel kosttillskott, sänginredning för bättre sömn, kökstillbehör för bra matlagning och mycket mer. Alltsammans till bra priser och med trygga leveranser.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: