>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Köksaccessoarer och Köksredskap

I kategorin köksaccessoarer och köksredskap hittar du praktiska och funktionella kökstillbehör som gör det enklare att både tillaga mat och att förvara den. För att göra det så lätt som möjligt för dig att hitta rätt har vi delat upp sortimentet i olika underkategorier. Oavsett vilka typer av köksaccessoarer och köksredskap du är ute efter, hoppas vi att du ska hitta precis det du söker här hos oss.

Läs mer
Antal produkter: 9

Varumärken

Pris

Sortering

Köksredskap för bättre förvaring

Bra förvaring är a och o för att dels hålla ordning och reda i ett kök, men också för att se till att matvarorna håller sig fräscha så länge som möjligt. Förutom den stora förvaringen man får i form av köksskåp, lådor, skafferi, kyl och frys är det också nödvändigt med bra småförvaring i form av burkar, lådor och påsar. Förvaring som kan användas till både färdiglagad mat och till råvaror.

På Allectra har vi ett stort sortiment av olika typer av småförvaring för mat och råvaror. Hos oss kan du snabbt och enkelt beställa allt från matlådor i plast, glas och rostfritt stål till plastpåsar i olika storlekar och burkar att förvara till exempel pasta, gryn eller flingor i. Samtliga produkter är prisvärda och håller hög kvalitet vad gäller både material, funktion och design.

Handla köksaccessoarer och köksredskap på ett och samma ställe

Vi tycker att det ska vara enkelt att utrusta ett kök med köksaccessoarer och köksredskap som är praktiska att ha – och att det ska gå att hitta riktigt bra produkter till riktigt bra priser. Just därför har vi satsat på ett brett och välsorterat utbud av accessoarer och redskap till kök, med produkter som är funktionella och som lätt kan beställas på nätet. Hos oss shoppar du allt du behöver till ditt kök på ett och samma ställe, alltid till bra priser och alltid med grym kundservice.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: