>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Skönhets- och Kroppsbehandlingar hemma

Skapa ett alldeles eget spa hemma i ditt eget badrum med lyxiga och välgörande produkter inom kroppsbehandling. Här hittar du allt du behöver för såväl manikyr och pedikyr, som cellulitbehandling och hårborttagning – perfekt när du vill unna dig själv lite extra lyx, men också för att ge bort i gåva till någon du tycker om.

Läs mer

Kroppsbehandling för yttre och inre välmående

Visst råder det inga tvivel om att äkta skönhet och välmående kommer inifrån, men genom att pyssla om sitt yttre kan man också känna sig både piggare, fräschare och gladare – vilket i sin tur ger bättre utstrålning och får en att skina lite extra starkt.

Hos oss kan du shoppa kvalitetstestade och prisvärda produkter för olika typer av kroppsbehandlingar. Vi har smarta verktyg och tillbehör för att kunna göra både manikyr och pedikyr – antingen på dig själv eller någon annan – samt kroppsbehandlingar som hårborttagning, ansiktsmassage och behandlingar för att motverka uppkomsten av celluliter. I sortimentet finner du även massor av härliga krämer, nagellack, eteriska oljor, kosttillskott och en hel del annat för både inre och yttre välmående.

Produkter för hemmaspa

Syftet med vårt produktutbud inom kroppsbehandlingar är att erbjuda sådant som vem som helst kan använda på egen hand, utan att behöva vara utbildad skönhetsteraput eller kroppsbehandlare. Vi vill göra det enkelt för dig att skapa ditt alldeles egna hemmaspa där du kan unna dig härliga kroppsbehandlingar utan att behöva ta dig iväg till en salong och utan att behöva betala dyra pengar.

Köper du en produkt för kroppsbehandling – till exempel en massageapparat eller hårborttagningsmaskin – medföljer alltid en manual med tydliga instruktioner om hur den ska användas. Behöver du hjälp med en produkt du handlat hos oss, eller om du undrar något om vårt sortiment inom skönhets- och kroppsbehandling, är du förstås alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: