>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Kosttillskott

Boosta ditt näringsintag med kosttillskott i olika former och för olika behov. I vårt sortiment hittar du kosttillskott i form av kapslar och tabletter, likväl som goda energibars och pulver för tillredning av proteindrinkar. Samtliga produkter är kvalitetstestade och noggrant utvalda av oss på Allectra.

Läs mer
Antal produkter: 354

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Perfekt som komplement till vanlig mat

Kosttillskott ska aldrig användas som ersättning för vanlig mat, men fungerar däremot utmärkt som komplement till den dagliga kosten. För många är det svårt att få i sig tillräckligt av vissa viktiga ämnen – antingen för att man väljer bort vissa delar ur näringskedjan (exempelvis animalier), men också för att jorden i vilket mycket odlas generellt har blivit urlakad och mindre näringsrik. Tränar man mycket kan det också vara viktigt att addera vissa tillskott för att se till att kroppen får precis allt den behöver.

Vilka kosttillskott du bör satsa på beror helt och hållet på vilka behov du har. Det finns alltså inte ett rätt svar som passar alla. På Allectra erbjuder vi ett generöst utbud av kosttillskott i alla dess former, så att du enkelt ska kunna handla det du behöver. Vi har allt från vitaminer och mineraler, till proteintillskott, elektrolyter och enzymer av olika slag.

Hitta rätt kosttillskott för just dig

Vill du ha hjälp att välja rätt kosttillskott för just dig och dina behov, rekommenderar vi att du vänder dig till en läkare eller näringsfysiolog. Har du däremot frågor om vårt sortiment av kosttillskott eller beställning av våra produkter är du förstås varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna med produktfrågor samt funderingar kring beställning, frakt, leverans och lagersaldo.

Passa på att göra en investering i din hälsa du också. Upptäck vårt utbud av hälsosamma kosttillskott och lägg en beställning på dina favoriter redan idag – enkelt, smidigt och bekvämt i vår webshop.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: