>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Elektronik | Batterier

Batterier är en given förbrukningsvara i varje hem. Med ett lager av batterier hemma behöver du aldrig oroa dig för att fjärrkontrollen till TV:n ska ge upp, att armbandsuret ska stanna eller att brandvarnaren ska sluta fungera. Här på Allectra hittar du ett generöst utbud av batterier i olika storlekar och varianter – perfekt att lagra upp med i hemmet, sommarstugan och bilen.

Läs mer
Antal produkter: 1

Varumärken

Pris

Sortering

Alkaliska batterier, natriumbatterier och knappbatterier

Batteridrivna enheter som kan användas utan sladd är både smidiga, enkla och praktiska – men de förutsätter också att man alltid har fungerande batterier till hands. På Allectra gör vi det enkelt för dig att fylla på förrådet med batterier för alla möjliga olika apparater och enheter.

I vår välfyllda webshop finns såväl knappbatterier och alkaliska batterier som natriumbatterier och laddningsbara batterier. Naturligtvis kan du även köpa batteriladdare som ger dig möjligheten att återanvända befintliga batterier gång på gång, istället för att behöva köpa nya.

Välj rätt batterier till rätt apparat

Många olika sorterts batterier kan göra det desto svårare att veta vilka man ska köpa till vilken apparat. En del enheter kräver klassiska alkaliska AA-batterier medan andra behöver natrium- eller litiumbatterier. Även laddningsbara batterier finns i olika varianter och med olika kapacitet.

Enklaste sättet att säkerställa att du köper rätt batterier till rätt apparat är att läsa på enheten, alternativt i bruksanvisningen om du har den kvar. Tittar du på själva enheten brukar det som regel stå på batteriluckan vilken typ av batterier som ska användas. Bäst är oftast att kolla på vilken storlek det ska vara – då brukar det bli rätt.

Har du frågor om vilka batterier du ska köpa till en specifik enhet, eller undrar du något över vårt sortiment? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig. Våra proffsiga medarbetare ser till att du får rätt batterier till rätt apparat.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: