>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Ansiktsvård - skonsamma produkter för alla hudtyper

Ta väl hand om din hy med skonsam rengöring, bra återfuktare och välgörande krämer. Allectra erbjuder ett noga utvalt och välsorterat utbud av kvalitetssäkrade produkter inom ansiktsvård. Här kan du enkelt hitta allt du behöver för att ge den känsliga huden i ditt ansikte bästa möjliga förutsättningar att se så fräsch och välmående ut som möjligt.

Läs mer

Vi har allt du behöver för en bra hudvårdsrutin

Huden utsätts dagligen för påfrestningar som påverkar både dess utseende och dess motståndskraft – inklusive UV-strålning från solen och skadliga partiklar i luftföroreningar. Det bästa sättet att skydda din hud från dessa påfrestningar är att använda skonsamma och effektiva hudvårdsprodukter. Detta är inte minst viktigt för huden i ansiktet som är betydligt tunnare och därmed känsligare än den på resten av kroppen.

I vårt sortiment hittar du olika typer av ansiktsprodukter som alla är bra att ha med i en komplett hudvårdsrutin. Hos oss kan du enkelt och smidigt beställa produkter för rengöring, återfuktning både dag och natt samt lyxiga masker och exfolieringsprodukter för en extra boost. Vi erbjuder även lödder, skum och krämer för rakning.

Välj rätt ansiktsvård för din hudtyp

Att använda rätt typ av ansiktsprodukter för just din hudtyp är en viktig del av att ha en bra hudvårdsrutin. Olika hudtyper har olika utmaningar och olika behov.

Om du har en hy som lätt blir fet och har en tendens till akne, bör du välja produkter speciellt framtagna för det. Om din hud däremot är torr och känslig passar en annan typ av ansiktsvård, som om du har mogen hy och vill ha något som förebygger rynkor.

Här på Allectra erbjuder vi säker, skonsam och effektiv ansiktsvård för alla olika hudtyper.

Botanisera bland vårt generösa sortiment och unna dig själv eller någon du tycker om en underbar present för frisk hud.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: