>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Elektronik | Pedagogisk robotik

I kategorin pedagogisk robotik hittar du bland annat färdiga interaktiva leksaker samt  elektroniksatser och robotsatser för egen konstruktion. Perfekt för dig som tycker om att bygga egna elektroniska skapelser och som gillar roliga prylar med ett pedagogiskt syfte. Beställer gör du snabbt, smidigt och enkelt online till låga priser och med trygg leverans.

Läs mer
Antal produkter: 1

Varumärken

Pris

Sortering

Kombinera lek och lärande med pedagogisk robotik

Pedagogisk robotik är det perfekta sättet att kombinera nytta med nöje. Med interaktiva leksaker kan ditt barn få utlopp för sin kreativitet och lust att leka och upptäcka, samtidigt som det får möjlighet att lära sig något och utveckla sin kognitiva förmåga.

Leksaker som uppmuntrar till både lek och lärande är storfavoriter här på Allectra. Just därför har vi fyllt vår webshop till max så att du enkelt ska kunna utrusta barnrummet med saker som är både roliga och utvecklande. Här finns leksaker för de allra minsta barnen, såväl som för de lite äldre. Perfekt att ge bort som födelsedagspresent, i julklapp eller kanske i påskägget. Samtliga produkter är givetvis kvalitetstestade av oss och uppfyller våra krav på hållbarhet, funktion och säkerhet.

Kul även för äldre barn – eller varför inte dig själv?

Under pedagogisk robotik har vi även prylar som kan tilltala lite äldre barn samt vuxna. Är du teknikintresserad finns här komponenter och tillbehör för robotik, med vilka du kan bygga din egen robot eller kanske konstruera en helt egen elektronisk uppfinning. Vad sägs till exempel om ljudsensor, avståndssensor, LCD-skärmar till robotar samt rörelsesensorer och potentiometer? Vi törs nästan lova att du inte kan hitta ett bättre utbud av elektroniska komponenter inom pedagogisk robotik någon annanstans – och definitivt inte till bättre pris. Vare sig på nätet, eller i någon fysisk butik.

Välkommen att utforska vårt sortiment av pedagogisk robotik du också, och beställ dina favoriter redan idag.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: