>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Hemtextilier

Unna dig nya hemtextilier som fyller såväl praktiska funktioner likväl som de bidrar med en ombonad och mysig känsla i ditt hem. Upptäck vårt välsorterade utbud av textilier för kök, badrum, sovrum och vardagsrum - och shoppa dina favoriter enkelt, bekvämt och prisvärt här på Allectra.

Läs mer

Uppdatera linneskåpet med hemtextilier av hög kvalitet

Är du på jakt efter nya badlakan till badrummet - eller en härlig morgonrock att svepa in dig i efter duschen? Kanske har det blivit dags att uppdatera både kök och sovrum med snygga textilier som ger hela rummet ett lyft? Oavsett vilken typ av hemtextilier du är ute efter kan du hitta det du söker här på Allectra. Vi erbjuder ett komplett sortiment av textilier för hemmets alla behov - så att du ska kunna uppdatera ditt linneskåp på ett och samma ställe.

Liksom övriga produkter i vår webshop, är allt du hittar inom hemtextilier noggrant utvalt av oss för att motsvara våra höga krav på såväl kvalitet som design. Våra sängkläder, frottéer, kökstextilier och gardiner är alla sydda av bra material som tål att användas länge och som håller sig fina i såväl färg som form. Utöver bra kvalitet satsar vi även på att erbjuda hemtextilier i många olika färger och mönster. Målet är att du alltid ska kunna hitta något som passar dig oavsett vilken stil du tilltalas av.

Vi har textilier för hemmets alla rum

Kökstextilier, badrumstextilier, sovrumstextilier eller textilier för vardagsrum, hall och barnrum - på Allectra saknas ingenting. Här kan du shoppa hemtextilier i olika storlekar och för olika rum - alltid till konkurrenskraftiga priser och alltid med trygg leverans.

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att hitta rätt, har vi delat in vårt sortiment i underkategorier. Med hjälp av dessa kan du snabbt klicka dig fram till de textilier du är ute efter just nu.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: