>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Effektiva solskydd för barn och vuxna

Att använda bra produkter för solskydd är viktigt för att huden inte ska ta skada av den starka UVA- och UVB-strålningen. Här på Allectra erbjuder vi ett brett sortiment av effektiva solskydd från kända tillverkare - anpassade för såväl barn som vuxna. Shoppar gör du enkelt online, till låga priser och med snabb och smidig leverans.

Läs mer

Solskydd för kropp, ansikte och hår

Solens strålar må skänka både härlig värme och välbehövligt ljus - inte minst för oss här uppe i Norden - men utan rätt skydd kan de också vara rejält skadliga. För att kunna vistas i solen och njuta av den på ett säkert sätt, är det därför viktigt att använda bra solskyddsprodukter. Såväl sommar som vinter faktiskt.

Hos oss hittar du olika typer av solskydd anpassade för kropp, ansikte och hår. Självklart har vi även produkter för såväl barn som vuxna, med olika solskyddsfaktor samt i både kräm- och sprayform. Vilken skyddsfaktor du behöver beror dels på hur pass känslig du är, dels på vilken tid på året det är samt om du ska använda det i Sverige eller utomlands. Ju längre du ska vistas i solen och ju starkare solen är, desto högre skydd behöver du.

Tänk också på att bättra på ditt solskydd flera gånger under dagen - i synnerhet om du badar eller svettas mycket - samt att använda extra högt skydd på barn.

Perfekt fuskbränna med brun utan sol

Bästa skyddet mot solen får du om du håller dig i skuggan samt täcker kroppen med tunna kläder. Samtidigt är det förstås härligt med gyllenbrun, solkysst hy. Som tur är finns det en busenkel genväg dit - med hjälp av brun utan sol. I vårt sortiment hittar du en mängd olika brun utan sol-produkter från olika märken, både som kräm och spray. Perfekt för en gyllene bränna året om, utan risk för solskadad hud.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: