>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Bebisar och Barn

I den här kategorin hittar du allt och lite till som du kan tänkas behöva till bebisar och barn – från kläder och interaktiva leksaker till matstolar, spjälsängstillbehör,  produkter för ett barnsäkert hem och en hel del annat. Alla våra produkter för bebisar och barn är kvalitetssäkrade för användning till barn och tillverkade av material som är både hållbara och tåliga.

Upptäck vårt sortiment av produkter för bebisar och barn och shoppa dina favoriter snabbt, billigt och enkelt här på Allectra.

Läs mer

Produkter för både lek och omvårdnad

På Allectra jobbar vi för att samla så mycket som möjligt under ett och samma tak – eller rättare sagt i en och samma webshop. Detta gäller dels i fråga om kategorier och det övergripande utbudet, som utbudet inom varje kategori. Inom barn och bebisar har vi försökt täcka in allt du kan tänkas behöva när du har småttingar i huset – vilket alla med barn vet om är en hel del.

I vår webshop kan du handla produkter för både lek, skötsel och omvårdnad. För bebisar och de allra yngsta barnen finns matstolar, badbaljor, interaktiva leksaker och tillbehör som hjälper dig att göra hemmet tryggt och säkert för nyfiket småfolk. Har du lite äldre barn kan du fylla på garderoberna med snygga barnkläder och barnskor för olika säsonger och aktiviteter. Oavsett vad du handlar kan du vara säker på att produkterna är gjorda för att tåla lek och bus samt att de är tillverkade av bra material som är säkra för barn.

Enklare, säkrare och mer bekvämt att shoppa på nätet

Att springa i butiker och trängas med en massa folk brukar sällan vara populärt när men har en bebis eller ett barn i sällskap. Väljer du att handla via Allectra slipper du det – hos oss shoppar du istället i lugn och ro via datorn, närhelst det passar dig.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: