>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Data | Kringutrustning och förbrukningsmaterial

Ett komplett hemmakontor eller en bra gaminghörna kräver en hel del kringutrustning och förbrukningsmaterial. Här hittar du allt du kan tänkas behöva för att maxa funktionen inom data på jobbet eller hemmavid. Precis som med vårt övriga sortiment är varje produkt noggrant utvald för att matcha våra krav på såväl kvalitet och funktion som bra värde för pengarna.

Läs mer

Kringutrustning för jobb och fritid – här finns allt

Ett par grymma högtalare för bästa möjliga ljud, en bra skrivare, bläckpatroner i regnbågens alla färger, dokumentförstörare eller tangentbord och webbkameror – oavsett vilken typ av kringutrustning och förbrukningsmaterial inom data du är ute efter är vi säkra på att du kan hitta det du söker här på Allectra.

Vi har ett av marknadens bredaste utbud av produkter designade för att göra ditt datoranvändande mer effektivt och mer funktionellt. Såväl för yrkesrelaterade uppgifter, som för nöje. Eftersom vi inte har någon fysisk butik utan enbart satsar på onlinehandel kan vi också hålla priserna betydligt lägre än många av våra konkurrenter. Vi gör det enkelt, billigt och bekvämt att utrusta din datorhörna på bästa möjliga sätt.

Sprillans nytt och bättre begagnat

På Allectra värnar vi om miljön och tror på att återanvända det som återanvändas kan. Man måste inte alltid köpa nytt om möjligheten finns att få likvärdig kvalitet och funktion i en återvunnen vara.

I kategorin kringutrustning och förbrukningsmaterial för datorer kan du bland annat köpa återvunna bläckpatroner och toners för skrivare. Patronerna är i felfritt skick och påfyllda med nytt fräscht bläck. Det utskrivna resultatet blir precis lika bra som med nya patroner, men påverkan på miljön betydligt mindre.

Varmt välkommen in att utforska vårt breda sortiment av förbrukningsartiklar och funktionell kringutrustning för datorer. Vi hoppas att du ska hitta både en och flera favoriter. Har du frågor om sortimentet eller någon specifik produkt? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: