>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Aftershave och krämer

Vårda din hud efter rakning med en välgörande aftershave, eller ta hand om ditt skägg med en kräm som gör det mer följsamt och som håller även de mest bångstyriga stråna i schack. Här på Allectra finner du ett välsorterat utbud av aftershave och krämer för rakning och skäggvård från olika varumärken och i olika prisklasser, men samtliga av hög kvalitet.

Läs mer
Antal produkter: 207

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Aftershave skyddar din hud efter rakning

För dig som föredrar att slätraka ansiktet är en bra aftershave ett måste i badrumsskåpet. Aftershave är en typ av herrparfym avsedd för att dels lukta gott, dels verka antiseptiskt på huden efter rakning. Att slinta med hyveln är lätt hänt och inte sällan får man något litet skärsår på hakan, halsen eller kinderna efter att man rakat sig. Genom att använda aftershave efter varje rakning minskar du risken för infektioner i dessa små sår och får på köpet en god doft.

Aftershave har oftast en lägre alkoholhalt än vanlig herrparfym, varför den är snällare mot en känslig, nyrakad hud i ansiktet. I vårt sortiment hittar du ett bra urval av såväl klassiska aftershaves, även kallat rakvatten, som aftershavebalsam och aftershavekrämer. Samtliga med vårdande ingredienser som är skonsamma mot huden.

Vårda ditt skägg som ett proffs

Få saker är så stiligt som ett välskött, noggrant ansat skägg. Med produkterna i vårt sortiment behöver du inte längre gå till någon barberare eller tampas med strån som inte lägger sig där du vill. Vi har allt du behöver för att kunna ta hand om ditt skägg som ett riktigt proffs. Med ett mjukgörande skäggbalsam eller en olja speciellt framtagen för skäggvård får du snabbt och enkelt ett följsamt skägg som både känns lenare och ser snyggare ut.

Har du några frågor om aftershaves eller krämer för rakning och skäggvård? Hör av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: