>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Kaffemaskiner för enkelt vardagsbrygg och proffsigt lyxkaffe

Starta dagen på bästa sätt med en välsmakande kopp bryggkaffe, en eldig espresso eller varför inte en krämig cappuccino. Hos oss hittar du ett mycket välsorterat sortiment av kaffemaskiner för alla olika typer av kaffetillredning. Vi har allt från vanliga bryggare för enkelt vardagsbruk, till avancerade maskiner för dig som vill plocka fram din inre barista.

Ta en titt i vårt utbud av kaffemaskiner från kända varumärken och beställ din nya favorit online här på Allectra.

Läs mer
Antal produkter: 700

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Låt oss hjälpa dig att hitta rätt kaffemaskin

En lyxig espressomaskin, en vanlig kaffebryggare eller kanske en praktisk kapselmaskin - vilken typ av kaffemaskin bör man egentligen satsa på? Att välja rätt kaffemaskin kan vara betydligt lättare sagt än gjort. Det finns ett enormt utbud av olika produkter att välja bland, vilka alla syftar till samma sak - att göra riktigt gott kaffe - men på olika sätt.

Vilken slags kaffemaskin du bör välja beror på vilka funktioner du vill att den ska ha samt vilken typ av kaffe du önskar. För vanligt kaffe kan en traditionell kaffebryggare, en pressobryggare eller en kapselmaskin passa bra. Fördelen med en vanlig bryggare är att du kan koka en större mängd kaffe åt gången, vilket är smidigt om ni är flera. En kapselmaskin brygger bara en kopp i taget, men är å andra sidan lite snabbare och smidigare att använda.

Är du lite mer av en finsmakare kan en riktig espressomaskin vara en investering väl värd att satsa på. I vårt sortiment finner du manuella espressomaskiner av hög kvalitet och till konkurrenskraftiga priser.

Komplettera med tillbehör som kaffekvarn och mjölkskummare

Förhöj din kaffeupplevelse ytterligare genom att använda färskmalda bönor och skummad mjölk. Här på Allectra hittar du förutom kaffemaskiner även proffsiga tillbehör som kvarnar och mjölkskummare, men även filter, kapslar och olika typer av förvaring för ditt kaffe.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: