>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Fritöser

Fixa frasiga pommes frites, smarriga munkar eller andra friterade läckerheter med en egen fritös i köket. Antingen en klassisk variant i vilken du friterar med olja, eller en oljefri modell för mer hälsosam tillagning av dina och familjens friterade favoriter. Allectra erbjuder ett brett sortiment av fritöser i olika prisklasser och från olika tillverkare – samtliga av bra kvalitet och tillgängliga för beställning online här i vår webshop.

Läs mer
Antal produkter: 302

Varumärken

Pris

Sortering

Säkrare och bättre än fritering i kastrull

Den som någon gång friterat i en vanlig kastrull håller förmodligen med om att det är både krångligt och ganska vanskligt. Det är svårt att hålla koll på temperaturen, det är lätt hänt att man bränner sig på oljan och man måste alltid ha ett lock nära till hands ifall oljan plötsligt skulle råka fatta eld.

Med en riktig fritös kan du fritera på ett enklare, snabbare och betydligt säkrare sätt än med en vanlig kastrull. Fritöser har inbyggda temperaturmätare och timerfunktion som gör det lätt att hålla koll på hur länge maten ska tillagas och när den är färdig. Du får också en medföljande korg där du lägger maten när den ska ned i oljan, genom vilken överflödig olja dessutom lätt rinner av efter färdig fritering.

Fritera mera med en oljefri fritös

Älskar du friterad mat och skulle vilja äta det oftare om det inte vore så onyttigt? Då kan en oljefri fritös bli din nya bästa vän. Oljefria fritöser friterar med hjälp av varmluft istället för olja, vilket gör maten betydligt mindre flottig och mer kalorisnål. Resultatet blir lika gott – och mycket bättre för hälsan. Oljefria fritöser, även kallade airfryers, hittar du precis som vanliga fritöser i flera olika modeller här på Allectra. Välkommen att ta en titt i vårt utbud och beställ hem en fritös redan idag – antingen till dig själv eller i present till någon som gillar att laga mat.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: