>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Vattenkokare

Med en vattenkokare kan du snabbt och enkelt koka upp vatten till sådant som te, pulverkaffe, nudlar och snabbsoppor. Det är mer energisnålt än att använda spisen och betydligt mer tidseffektivt. Nedan hittar du vårt breda utbud av praktiska, snygga och prisvärda vattenkokare från olika tillverkare. Smidiga att beställa online direkt här i vår webshop.

Läs mer
Antal produkter: 366

Varumärken

Pris

Sortering

Inget komplett kök utan en vattenkokare

En vattenkokare är en praktisk liten hushållsapparat som bör finnas i varje kök. Istället för att behöva använda spis och kastrull när du ska koka en kopp te eller värma vatten till en skål nudlar, gör en vattenkokare jobbet dubbelt så snabbt och dubbelt så enkelt.

Här på Allectra har vi samlat ett stort utbud av marknadens bästa vattenkokare från flera kända varumärken. Samtliga är noggrant utvalda av oss för att de matchar våra höga krav på såväl funktion, som hållbarhet och kvalitet. I vårt sortiment finns såväl lite dyrare vattenkokare på vilka tillverkarna lagt extra krut på en snygg design, som enklare varianter för en billigare peng. Vare sig du vill ha en vattenkokare i plast eller rostfritt stål – eller med snygga detaljer i till exempel trä – kan du hitta en som uppfyller dina önskemål hos oss på Allectra.

Bra kvalitet till bra priser

Vattenkokare finns idag att köpa i allt från dagligvaruhandeln till elektronikaffärer och butiker för kökstillbehör. Går du till en vanlig butik får du dock räkna med att trängas med andra kunder och stå i kö för att komma fram till kassan. Dessutom är priserna ofta högre.

På Allectra kan du i lugn och ro botanisera bland utbudet av vattenkokare, hitta en modell du gillar och sedan snabbt checka ut och betala i kassan. Ingen trängsel, inga köer – och betydligt mer plånboksvänliga priser än i fysiska butiker. Hos oss shoppar du bekvämt, smidigt och prisvärt online.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: