>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Pannkaks- och våffeljärn

Pannkakor och våfflor är favoriter som går hem både till frukost, lunch och mellanmål, såväl hos barn som hos vuxna. Med pannkaks- och våffeljärn förenklar du tillagningen och får ett perfekt, frasigt resultat varje gång. Betydligt smidigare än att använda stekpannan – mycket godare än att köpa färdiglagat.

Läs mer
Antal produkter: 77

Varumärken

Pris

Sortering

Skippa stekpannan - satsa på ett pannkaksjärn istället

Att steka pannkakor i en vanlig stekpanna är sällan så enkelt som det kan se ut, eller hur? Smeten fastnar i kanterna, de blir aldrig helt runda och ofta blir de antingen för tjocka eller för tunna. Med ett pannkaksjärn blir det mycket enklare att steka pannkakor och få dem helt perfekta varje gång. Våra pannkaksjärn har praktisk non stick-yta som gör att smeten aldrig fastnar, de är enkla att ställa in precis lagom temperatur på och de tar lite plats i köksskåpet.

Sist men inte minst behöver du inte använda spisen överhuvudtaget – våra pannkaksjärn är nämligen elektriska och kopplas enkelt in med sladd. Ett pannkaksjärn är med andra ord perfekt att ha med i husvagnen, på segelbåten eller i sommarstugan.

Våffeljärn för mjuka våfflor och frasvåfflor

Våffeljärn finns i olika modeller anpassade för olika typer av våfflor. I vårt sortiment finns såväl våffeljärn för klassiska svenska frasvåfflor, som fyrkantiga järn för mjuka våfflor – även kallade belgiska våfflor. Alla våra våffeljärn är tillverkade av hög kvalitet och är lätta att använda.

När du beställer pannkaks- och våffeljärn från oss på Allectra medföljer alltid en användarinstruktion från tillverkaren. I den står även angivet hur du bäst rengör ditt våffeljärn eller pannkaksjärn för att du ska kunna ha glädje av det så länge som möjligt.

Önskar du hjälp med vilket pannkaks- eller våffeljärn du ska välja, eller har du några frågor om produkterna i vårt sortiment? Varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta rätt.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: