>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Mikrovågsugnar

En mikrovågsugn är en mycket populär hushållsmaskin som finns i de flesta hem. Du kan använda den till att värma upp färdigrätter och därtill har även vissa mikrovågsugnar grillfunktion. Då kan du även laga mat direkt i din mikro.

Fördelarna med en mikrovågsugn är att det går snabbt att värma upp mat, speciellt i jämförelse med uppvärmning i traditionell ugn. Du behöver inte vänta på att ugnen ska värmas upp utan mikrovågorna har rätt temperaturen från början. Dessutom tar mikrovågsugnen mindre plats än en vanlig ugn.

Läs mer
Antal produkter: 297

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Vilken mikrovågsugn ska du välja?

När du ska köpa mikrovågsugn behöver du tänka över vad du ska använda den till, samt vilken budget du har att röra dig med. Om du bara behöver din till att tillreda havregrynsgröten till frukost eller att smälta smör när du bakar, är en enklare modell perfekt. För dig som gärna använder mikrovågsugnen så mycket som möjligt, är en med grillfunktion och andra hjälpsamma inställningar ett utmärkt val.

Vi erbjuder mikrovågsugnar med en mängd funktioner och i prisklasser som passar alla. Välj mellan digitala varianter och mikrovågsugnar med vred. Om du inte har så många bänkytor i ditt kök kan du välja en inbyggd mikro. Många moderna kök har nämligen plats för sådana.

Välj en mikrovågsugn med ett utseende som passar dig

En mikrovågsugn kan se ut på flera sätt. Det finns modeller i svart eller vit plast, men du kan även välja snygga mikrovågsugnar i rostfritt stål. De kommer även i varierande storlekar för att passa in i alla kök och hushåll. Många av oss har en specifik design i våra kök och det är av stor vikt att alla hushållsmaskiner passar in. Några har kanske även ett favoritmärke som de föredrar.

I vårt sortiment av mikrovågsugnar hittar du modeller från en mängd varumärken. Vi erbjuder bland annat produkter från Panasonic, Bosch, Samsung och Cecotec. Om du vill förbruka så lite el som möjligt gör du även gott i att kontrollera energiklassningen på mikrovågsugnen du tänker köpa. Energiklass A innebär en låg energiförbrukning medan de med högre bokstäver förbrukar mer energi

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: