>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Fruktpressar

Med en egen fruktpress kan du snabbt och enkelt göra egna hälsosamma juicer helt utan tillsatser eller andra onödiga ämnen. Bara färsk frukt - fullproppade av härliga vitaminer och mineraler. Allectra erbjuder fruktpressar i olika storlekar och olika prisklasser – förhoppningsvis kan du hitta en som uppfyller dina krav och önskemål.

Läs mer
Antal produkter: 121

Varumärken

Pris

Sortering

Fruktpressar för små och stora familjer

Vad är väl en god helgfrukost utan ett glas iskall fräsch fruktjuice? Allra godast smakar den förstås när den är alldeles nypressad – precis som på hotell eller ett café. Med en egen fruktpress i köket kan du göra egna juicer hur lätt och smidigt som helst, precis så ofta du vill och med ingredienser du väljer helt själv.

Fruktpressar är enkla att använda och tar inte speciellt mycket plats hemma i köket. I vårt sortiment hittar du såväl små modeller perfekta för ensamhushållet eller den lilla familjen, som större varianter för dig som vill kunna pressa mycket juice på en och samma gång.

För dig som vill ha det extra bekvämt på morgonkvisten har vi ett bra utbud av elektriska fruktpressar som gör hela jobbet åt dig. Föredrar du att pressa allting själv kan du även köpa en klassisk manuell variant. Oavsett vilken av våra fruktpressar du väljer, kan du vara säker på att få hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

Så får du din fruktpress att hålla längre

En fruktpress av bra kvalitet kan utan problem hålla i många år. Viktigt är dock att använda den enligt instruktioner, samt att vara noggrann med rengöringen. När du köper en fruktpress från oss på Allectra medföljer alltid instruktioner om både användning och skötsel från tillverkaren.

Har du några frågor om din nya fruktpress är du förstås alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi finns tillgängliga på mail och telefon under vardagar och hjälper dig gärna med dina funderingar.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: