>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Mixrar

En bra mixer är ett måste i köket om du gillar smoothies, soppor, såser och krämer av olika slag. Mixrar finns i en mängd olika varianter och storlekar, av vilka du hittar en hel del här på Allectra. Vi har mixrar för det lilla hushållet, såväl som för den stora familjen som vill kunna mixa mycket på en och samma gång. Vilken modell föredrar du?

Läs mer
Antal produkter: 418

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Välj mellan vanlig mixer eller stavmixer

I kategorin mixrar finner du såväl smidiga stavmixrar som tar lite plats och är lätta att stuva undan, som mer rejäla blenders med större volym och högre kapacitet. Vilken mixer som passar dig bäst beror dels på hur och till vad du tänker använda den, samt hur stora mängder du vill kunna mixa åt gången.

En stavmixer passar oftast perfekt när du vill mixa en eller två portioner smoothie, göra egen barnmat eller mixa en soppa direkt i kastrullen. En mindre kanna medföljer, och till en del modeller får man även med olika tillbehör som visp och en lite större behållare. Till skillnad från vanliga mixrar är stavmixrar små och behändiga till storleken och tar därför lite plats i köket. De är också enkla att ta med till sommarstugan eller i husvagnen om så önskas.

Vill du kunna krossa is och mixa hårda saker som frusen frukt kan en vanlig mixer istället vara ett bättre val. Den är mer skrymmande, men har högre kapacitet och kraftigare mixerblad som både håller bättre och mixar mer effektivt.

Kvalitetssäkrade mixrar från bra varumärken

På Allectra kan du shoppa mixrar från välkända varumärken till riktigt bra priser. Vi vill hjälpa dig att lyckas i köket, varför vi valt att enbart erbjuda noggrant utvalda mixrar som håller högsta standard vad gäller både kvalitet och funktion. Upptäck vårt utbud av grymma mixrar för grym matlagning du också.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: