>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Singles Day

Singles Day - bakgrund

Singles Day uppstod i Kina på 90-talet som en protest mot Alla Hjärtans Dag, för att fira alla singlar. Det var på Nanjing University som dagen först började firas men spred sig sedan snabbt i Kina. Det har nu gått från att vara en dag då man firar alla singlar till världens största shoppingdag där man unnar sig själv något extra, oavsett relationsstatus.

Den närmaste explosionsartade tillväxten för Singles Day har gjort att dagen har spridit sig långt utanför Kinas gränser.

Singles Day är världens största shoppingdag

Vad få vet är att Singles Day är större än Black Friday sett i försäljning online. Black Friday som är västvärldens största shoppingdag är alltså mindre än Singles Day! Alibaba som är den största handelsplattformen i Kina sålde för mer än 140 miljarder på dom 24 timmar som Singles Day pågick.

Håll dig uppdaterad

Följ Allectra.se på Facebook och registrera dig för vårt nyhetsbrev så du du inte missar viktig information om Singles Day och våra billiga priser på datorer, TV, mobiltelefoner, vitvaror och hemelektronik under hela året! För att inte missa några fyndpriser på Singles Day 2020, håll utkik på vår Facebooksida så du inte missar några fynd. På Singles Day har du chansen att hitta elektronik billigt. Följ oss så ses vi på Singles Day på Allectra.se!

Klicka hem dina fynd i soffan

Varmt välkommen till Allectra.se!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: