>>> Over 100 000 fornøyde kunder | Gratis frakt over 2000:- | Levering 4-7 dager | 30 dager åpent kjøp <<<

>>> Over 100 000 fornøyde kunder | Gratis frakt over 2000:- | Levering 4-7 dager | 30 dager åpent kjøp <<<

>>> 300 000 produkter til konkurransedyktige priser! <<<

Kjæledyr - alt for dine firbeinte venner

Matskåler, leker, kurver, fôr og tilbehør til pelsstell. Enten du har et stort eller lite kjæledyr, trenger du mye. Heldigvis kan du handle alt på ett sted – enkelt, greit og billig på nett. Allectra tilbyr et generøst utvalg av kvalitetstestede og rimelige produkter for kjæledyr. Velkommen til å ta en titt på utvalget nedenfor - vi håper du finner alt du leter etter og litt til.

Les mer

Bara det bästa för ditt husdjur

På Allectra jobbar vi efter att erbjuda hög kvalitet till rimliga priser. Detta gäller alla våra produktkategorier - även den för husdjur. Hos oss kan du handla prisvärda och hållbara tillbehör för katter och hundar, men även för smådjur som fiskar och gnagare. Vi har även en del produkter för hästar samt utrustning för dig som ägare. Alltsammans är noggrant utvalt av oss för att matcha våra höga krav på kvalitet i såväl design som material.

Trots att vi har stort utbud, är det också lätt att hitta rätt. Produkterna inom kategorin husdjur är indelade i olika underkategorier, med hjälp av vilka du snabbt kan navigera dig fram till det du söker. Är du inte ute efter något särskilt? Passa på att bunkra upp med djurfoder till bra priser, eller botanisera bland utbudet och se om du hittar en ny favorit till din favorit. Här finns massor av leksaker, korgar och annat kul.

Shoppa enkelt och smidigt på nätet

Onlineshopping är precis lika smidigt när du ska ha produkter till ditt husdjur, som när du handlar åt dig själv. Genom att handla från oss på Allectra slipper du släpa tunga fodersäckar från butiken och trängas i kö med andra. Vi har ett fullgott sortiment av djurtillbehör, och du kan shoppa i lugn och ro från ditt eget hem. Enkelt, bekvämt och tidseffektivt.

Les mer

Produktet er lagt til i handlekurven din

Å sjekke utFortsette å handle
Produkter

Kjøpe

Informasjon

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Vis MVA: