>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp  <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp  <<<

>>> 160.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Produkthjälp och retur

Om du upptäcker ett fel på en produkt du köpt av oss har du möjlighet att skicka in denna för undersökning och eventuell åtgärd. I vissa fall behöver produkterna skickas på service.

Klicka här för att skicka tillbaka en produkt för garanti eller reklamation.
Det kostar inte något att returnera en produkt vid ett serviceärende. Kom däremot ihåg att en service-, undersöknings-, och fraktavgift kan tillkomma om fel som inte faller inom garanti- eller reklamationsrätt konstateras på produkten. Detta kan t.ex. vara fysiska skador som uppstått genom en olyckshändelse.
Tiden en reparation tar kan bero på vad det är för typ av produkt och hur svårt det eventuella felet är att återskapa och åtgärda. Som regel tar däremot en reparation ca 30 dagar från dess att den auktoriserade serviceverkstaden mottagit produkten.
Olika verkstäder ansvarar för olika reparationer beroende på tillverkare, produkt eller produktkategori. Detta är p.g.a. att verkstaden som regel ska vara auktoriserade. Mer information om var produkten skickas finner du därför i samband med att ett returärende skapas.

 

Skicka tillbaka en produkt för garanti eller reklamation Klicka Här: och följ instruktionerna.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: