>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Ångrengöring

Ångrengöring är ett effektivt sätt att eliminera fläckar från textilier som exempelvis kläder, mattor och gardiner. Den heta ångan löser upp smuts snabbt utan att du behöver använda starka rengöringsmedel med skadliga kemikalier i. Här på Allectra hittar du utvalda produkter för ångrengöring till konkurrenskraftiga priser, med snabb leverans och av riktigt hög kvalitet.

Läs mer
Antal produkter: 64

Varumärken

Pris

Sortering

Ångrengöring verkar skonsamt men effektivt

En maskin för ångrengöring verkar genom att värma upp vatten och utifrån det producera het vattenånga. Ångan används sedan för att lösa upp fläckar och smuts - både synlig och osynlig sådan - på ett effektivt och skonsamt sätt. Till skillnad från vanlig rengöring med svamp eller trasa, eller i en tvättmaskin, behöver du inte använda några starka rengöringsmedel vid ångrengöring - vilket gör tillvägagångssättet betydligt mer skonsamt och snällt mot såväl människor som djur och natur.

Tack vare att den är så skonsam kan metoden också användas på de flesta material, även de allra känsligaste textilierna.

Ett allsidigt städredskap

En maskin för ångrengöring kan med fördel adderas till din vanliga städutrustning för hemmet. Förutom att ångrengöring är mycket effektivt vid fläckborttagning på textilier, fungerar det dessutom utmärkt vid städning i till exempel kök och badrum. Het vattenånga löser nämligen snabbt och enkelt upp både avlagringar och fläckar som lätt uppstår i dessa utrymmen. Utan att du behöver skrubba, skrapa eller gnugga med rengöringsmedel fulla av starka kemikalier.

Precis som allt annat i vårt sortiment handlas våra ångrengöringsmaskiner smidigt och bekvämt på nätet. Du slipper trängas i butiker eller köa med andra kunder, utan kan istället utforska vårt utbud i lugn och ro och sedan placera din order utan att behöva lämna hemmet. Onlineshopping på Allectra är bekvämt, tidseffektivt och billigt. Du hittar din favoritprodukt bland våra maskiner för ångrengöring - vi ser till att du får din beställning så snart som möjligt med trygg och säker leverans.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: