>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Schampon

Ta hand om ditt hår med ett schampo som vårdar, tvättar rent och stärker håret från insidan. Här hittar du en mängd olika schampon från flera kända tillverkare, till bra priser och av hög kvalitet. Upptäck vårt sortiment av schampon för olika hårtyper samt för kvinnor, män och barn och shoppa din favoritprodukt online här på Allectra.

Läs mer
Antal produkter: 1528

Varumärken

Kategorier

Pris

Sortering

Ett bra schampo gör all skillnad

Vilket schampo du använder har stor betydelse för hur ditt hår mår. Ett schampo syftar dels till att rengöra håret från smuts och rester från stylingprodukter, men det ska också vårda håret genom att verka återfuktande och stärkande. Beroende på vilken hårtyp du har, passar olika schampon olika bra.

Här på Allectra har vi schampon för alla olika hårtyper och behov, så att du lätt ska kunna hitta ett som passar just dig och ditt hår. I vårt sortiment finns schampon för torrt och frissigt hår, för hår som snabbt blir fett, skadat hår samt livlöst hår utan glans. För en komplett hårvård tipsar vi även om att komplettera med ett lämpligt balsam, vilket du förstås också kan köpa här i webbshoppen.

Hur ofta bör man tvätta håret?

Precis som val av schampo är detta också väldigt individuellt. För somliga räcker det med att tvätta håret en eller ett par gånger i veckan för att det ska hålla sig fräscht, medan andra behöver göra det var eller varannan dag. Generellt brukar man säga att för frekvent tvättande riskerar att torka ut håret samt göra att det blir fett snabbare. Har man problem med mjäll eller eksem i hårbotten kan schamponering varje dag också förvärra de besvären.

Hur ofta du bör tvätta håret beror alltså på din hårtyp och din hårbotten. Ju oftare du tvättar, desto mer skonsamt schampo bör du välja för att vårda och skydda ditt hår på bästa sätt.

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: