>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>>   Över 100.000 Nöjda Kunder   |   Fri Frakt över 2000:-  |   Leverans 4-7 dagar   |   30 dagars öppet köp   <<<

>>> 300.000 produkter till konkurrenskraftiga priser! <<<

Plattänger

Med en plattång kan du snabbt och enkelt räta ut oönskade lockar, fixa en snygg styling samt släta till eventuellt friss i håret. Här finner du ett stort urval av kvalitetstestade och prisvärda plattänger från kända varumärken tillgängliga för smidig shopping online.

Läs mer
Antal produkter: 207

Varumärken

Pris

Sortering

Nya generationens plattänger är skonsamma mot håret

Plattänger stylar håret med hjälp av hög värme – något som kan slita på håret om man inte använder värmeskydd samt har en äldre plattång med ytor utan skyddande beläggning. På Allectra säljer vi moderna plattänger framtagna för att styla håret på ett mer skonsamt sätt än tidigare modeller. Tängernas plattor har keramisk beläggning, vilket inte sliter på håret lika mycket som plattor utan beläggning. På de flesta modeller går det även att justera värmen på en rad olika nivåer.

Hos oss kan du shoppa en funktionell plattång, framtagen för att styla ditt hår utan att slita på det, till ett plånboksvänligt pris. Vi har massor av olika modeller att välja bland, från välkända märken synonyma med bra produkter och grym kvalitet.

Tips för att lyckas med plattången

Plattänger är enkla hårverktyg att använda som inte kräver något proffsigt handlag. Dock finns vissa tips för hur du kan göra stylingen så skonsam som möjligt för ditt hår samt hur du får din frisyr att hålla längre. Först och främst är det viktigt att applicera någon typ av värmeskydd i håret innan du börjar platta. Huruvida du ska använda det i vått eller torrt hår kan variera mellan olika produkter. Håret bör sedan vara torrt innan du plattar det. Den höga temperaturen i en plattång riskerar att bränna håret om du använder tången på fuktigt hår. Sist men inte minst kan det vara bra att avsluta med någon produkt som håller frisyren på plats – till exempel en hårspray.

Välkommen att handla plattänger och andra hårprodukter här hos oss på Allectra!

Läs mer

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskNederlands

Moms visas: